Політика конфіденційності для bibyportal.com
Політика конфіденційності для bibyportal.com
Anonim

В bibyportal.com, доступний з bibyportal.com, одним із наших головних пріоритетів є конфіденційність наших відвідувачів. Цей документ Політики конфіденційності містить типи інформації, яка збирається та записується bibyportal.com і як ми це використовуємо.

Якщо у вас виникли додаткові запитання або вам потрібна додаткова інформація про нашу політику конфіденційності, не соромтеся звертатися до нас.

Ця Політика конфіденційності поширюється лише на нашу діяльність в Інтернеті та дійсна для відвідувачів нашого веб-сайту щодо інформації, якою вони поділилися та/або збирали в bibyportal.com.

Згода

Використовуючи наш веб-сайт, ви цим погоджуєтесь з нашою Політикою конфіденційності та погоджуєтесь з її умовами.

Інформація, яку ми збираємо

Особиста інформація, яку вас просять надати, і причини, чому вас просять надати, будуть зрозумілі вам у момент, коли ми просимо вас надати вашу особисту інформацію.

Якщо ви звернетеся до нас безпосередньо, ми можемо отримати додаткову інформацію про вас, таку як ваше ім’я, адреса електронної пошти, номер телефону, вміст повідомлення та/або вкладення, які ви можете надіслати нам, а також будь-яку іншу інформацію, яку ви можете надати.

Коли ви реєструєте обліковий запис, ми можемо запитати вашу контактну інформацію, включаючи такі елементи, як ім’я, назва компанії, адреса, адреса електронної пошти та номер телефону.

Як ми використовуємо вашу інформацію

Ми використовуємо інформацію, яку збираємо різними способами, в тому числі для:

  • Надавати, керувати та підтримувати наш веб-сайт
  • Покращуйте, персоналізуйте та розширюйте наш веб-сайт
  • Зрозумійте та проаналізуйте, як ви використовуєте наш веб-сайт
  • Розробляйте нові продукти, послуги, функції та функції
  • Спілкуватися з вами безпосередньо або через одного з наших партнерів, у тому числі для обслуговування клієнтів, щоб надавати вам оновлення та іншу інформацію, що стосується веб-сайту, а також у маркетингових і рекламних цілях
  • Надсилати вам електронні листи
  • Знайти та запобігти шахрайству

Файли журналу

bibyportal.com дотримується стандартної процедури використання файлів журналів. Ці файли реєструють відвідувачів, коли вони відвідують веб-сайти. Всі хостинг-компанії роблять це і є частиною аналітики хостингових послуг. Інформація, яку збирають файли журналів, включає адреси Інтернет-протоколу (IP), тип браузера, постачальника послуг Інтернету (ISP), позначку дати та часу, сторінки переходу/виходу та, можливо, кількість кліків. Вони не пов’язані з будь-якою інформацією, яка може бути ідентифікована. Метою інформації є аналіз тенденцій, адміністрування сайту, відстеження руху користувачів на веб-сайті та збір демографічної інформації.

Файли cookie та веб-маяки

Як і будь-який інший веб-сайт, bibyportal.com використовує «cookie». Ці файли cookie використовуються для зберігання інформації, включаючи налаштування відвідувачів, а також сторінки веб-сайту, які відвідувач перейшов або відвідав. Інформація використовується для оптимізації роботи користувачів шляхом налаштування вмісту нашої веб-сторінки на основі типу браузера відвідувачів та/або іншої інформації.

Щоб отримати більш загальну інформацію про файли cookie, прочитайте статтю про файли cookie на веб-сайті Створення політики конфіденційності.

Google DoubleClick DART Cookie

Google є одним із сторонніх постачальників на нашому сайті. Він також використовує файли cookie, відомі як файли cookie DART, для показу реклами відвідувачам нашого сайту на основі їх відвідування bibyportal.com та інших сайтів в Інтернеті. Однак відвідувачі можуть відмовитися від використання файлів cookie DART, відвідавши Політику конфіденційності рекламної та тематичної мережі Google за такою URL-адресою – https://policies.google.com/technologies/ads

Наші рекламні партнери

Деякі рекламодавці на нашому сайті можуть використовувати файли cookie та веб-маяки. Нижче наведено список наших рекламних партнерів. Кожен із наших рекламних партнерів має власну політику конфіденційності для своєї політики щодо даних користувачів. Для спрощення доступу ми посилаємося на їх політику конфіденційності нижче.

Google: policy.google.com/technologies/ads

Політика конфіденційності рекламних партнерів

Ви можете ознайомитися з цим списком, щоб знайти Політику конфіденційності для кожного з рекламних партнерів bibyportal.com.

Сторонні рекламні сервери або рекламні мережі використовують такі технології, як файли cookie, JavaScript або веб-маяки, які використовуються у відповідних рекламних оголошеннях та посиланнях, які відображаються на bibyportal.com, які надсилаються безпосередньо у браузер користувачів. Вони автоматично отримують вашу IP-адресу, коли це відбувається. Ці технології використовуються для вимірювання ефективності їхніх рекламних кампаній та/або для персоналізації рекламного вмісту, який ви бачите на веб-сайтах, які ви відвідуєте.

Зауважте, що bibyportal.com не має доступу або контролю над цими файлами cookie, які використовуються сторонніми рекламодавцями.

Політика конфіденційності третіх сторін

bibyportal.com Політика конфіденційності не поширюється на інших рекламодавців або веб-сайтів. Тому ми радимо вам ознайомитися з відповідною політикою конфіденційності цих сторонніх рекламних серверів для отримання більш детальної інформації. Він може включати їхні методи та інструкції щодо того, як відмовитися від певних опцій.

Ви можете вимкнути файли cookie за допомогою окремих параметрів браузера. Щоб дізнатися більш детальну інформацію про керування файлами cookie в певних веб-браузерах, її можна знайти на відповідних веб-сайтах браузерів.

Права на конфіденційність CCPA (не продавайте мою особисту інформацію)

Відповідно до CCPA, серед інших прав, споживачі з Каліфорнії мають право:

Вимагайте, щоб компанія, яка збирає персональні дані споживача, розкривала категорії та окремі персональні дані, які компанія зібрала про споживачів.

Попросіть компанію видалити будь-які персональні дані про споживача, які зібрала компанія.

Вимагайте, щоб компанія, яка продає персональні дані споживача, не продавала персональні дані споживача.

Якщо ви подасте запит, у нас є місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, зв’яжіться з нами.

Права на захист даних GDPR

Ми хотіли б переконатися, що ви повністю обізнані з усіма своїми правами на захист даних. Кожен користувач має право на наступне:

Право доступу – Ви маєте право вимагати копії ваших персональних даних. Ми можемо стягувати з вас невелику плату за цю послугу.

Право на виправлення. Ви маєте право вимагати від нас виправлення будь-якої інформації, яку ви вважаєте недостовірною. Ви також маєте право вимагати, щоб ми заповнили інформацію, яку ви вважаєте неповною.

Право на стирання – Ви маєте право вимагати, щоб ми стерли ваші персональні дані за певних умов.

Право обмежити обробку – Ви маєте право вимагати, щоб ми обмежили обробку ваших персональних даних за певних умов.

Право на заперечення проти обробки – Ви маєте право заперечувати проти обробки ваших персональних даних за певних умов.

Право на перенесення даних – ви маєте право вимагати, щоб ми передали зібрані нами дані іншій організації або безпосередньо вам за певних умов.

Якщо ви подасте запит, у нас є місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким із цих прав, зв’яжіться з нами.

Інформація для дітей

Інша частина нашого пріоритету – захистити дітей під час користування Інтернетом. Ми заохочуємо батьків та опікунів спостерігати, брати участь та/або контролювати та керувати їхньою активністю в Інтернеті.

bibyportal.com свідомо не збирає будь-яку персональну ідентифікаційну інформацію від дітей віком до 13 років. Якщо ви вважаєте, що ваша дитина надала таку інформацію на нашому веб-сайті, ми наполегливо рекомендуємо вам негайно зв’язатися з нами, і ми докладемо всіх зусиль, щоб негайно видалити таку інформацію. інформацію з наших записів.

Популярний за темою